Kan sammanfatta veckan men att träningen har gått bra, och kosten har blivit mycket av det alldeles för goda 🙈

Var på 60 års och kombinerad 35årig bröllopsdag och den blev dessert och tårta och lite till och jag hade sånna extrema chokladsug i veckan så det blev allt från nutella, hemmagjorda chokladbollar och m&m’s❣️ gott var det 😋

Huvudvärk och ont i ryggen men har kört det som har känts bra, inte så tuff styrka, mer PWs och lite jogg.

Gick upp 0,4kg från förra veckan. Men jag börjar bli lite nojig över att jag går upp och sedan ner ca ett halvt kilo, alltså plus/minus 0. Men jag har liksom ingen aptit, inget lockar, får en eller två dagar i veckan ett sockeranfall och vräker i mig choklad men annars så äter jag samma varje dag för att få i mig frukost, lunch och middag. Blir minst 3-4 frukter varje dag som mellan mål eller när man känner  sig små hungrig.

Äter även samma mat varje dag för att när jag inte känner något sug så är det så svårt att komma på vad man ska äta, så istället för att vela framför kylskåpet  så äter jag grekiskt 10% yoghurt med agave och frön/ nötter och två skivor bröd med avokado och keso till frukost, fullkorns tortilla wrap (stort) med sallad, avokado, kokt ägg, ost, gurka och keso till lunch och middag, som blir allt från soppa med baguette till hemlagad pizza, oftast det som går snabbt och ger minimalt med disk 😂 Så jag känner att jag borde lägga på mig lite varje vecka iallafall… Jag har tid hos barnmorskan imorn så vi får väl se vad hon säger då.

Måndag: 2x4km promenad

Tisdag: 4,5km jobb + Almenäspokalen (10 benböj, 10 aermhävningar, 10 dips, 200 meter löpning x 6)

Onsdag: 5km PW

Torsdag: 5km promenad + 30min svettig vinyasa yoga med Monika Björn, Yogobe

Fredag: Vila

Lördag: 10,5km jogg

Söndag: 3km promenad + 50 armhävningar, 100 höftlyft och 50 hälarna till himmelen

Leave a Reply