Jobbig vecka med förkylningen från heltvetet! Hatar täppt näsa! Och eftersom jag var beroende av nässpray i flera år så försöker jag vara försiktig med användandet av nässpray. Men, inget hjälpte! Jag har sprayat, om vartannat, med 3 olika sprayer, ett par gånger mer om dagen än rekommenderad dos.. Men nu blir det cold turkey, bara saltvatten spray och kanske ett spray innan läggdags. Att försöka somna med täppt näsa är tortyr!

Har haft strålande sol och skön kall luft hela veckan så jag har pallrat mig ut på promenader varje dag utom i söndags, hade ingen lust och det var enkelt att stanna inne när det för första gången på en vecka var plusgrader och regn!

Var på en bondgård på lördagen med kompisar till oss, var jättetrevligt! Men jag fick så ont i hjärtat av att se kalvar som vad två dagar gamla ligga i små bås helt själva och mammorna stod i ett hus med betong golv bredvid 💔 och det var ändå en bondgård där djuren har det “bra”. Att se Freya stå och kramas och pussas med en liten kalv (kossa bebis sa hon❣️), och att hon får vara sin mamma varje dag och får värme och kärlek och att kalven får ligga själv i kylen och inte få vara med sin mamma och dia… det fick mig att bestämma mig för att helt utesluta mjölkprodukter, jag kan bara inte äta det längre! Det finns inget sätt för mig att rättfärdiga konsumtionen av animaliska produkter längre. Nästa, och sista, steget är att sluta med ägg 🐣

Måndag: 5km PW + 30 min “soma move 1” med Cecilia Gustavsson på yogobe

Tisdag: 8+4km promenad

Onsdag: 2x3km promenad

Torsdag: 8km promenad

Fredag: 5km promenad

Lördag: 5+6km promenad

Söndag: “vila”, 2 timmar på smockfullt badhus i barnavdelningen

Leave a Reply