om mig

Namn: Anna

Ålder: 30 år

Familj: man och dotter på 1,5 år, två katter. Bebis nr 2 på väg

Motto: det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder

Favorit träning: löpning, och nybliven yoga lover

Bästa jag vet: min dotter

Favorit mat: taco

Favorit frukt: BANAN

Hej, Anna heter jag! Det är jag som driver den här hemsidan! Om du är här för att hitta tips och tricks på hur man får ett sex-pack på två veckor eller hur man kan gå ned 10 kilo på snabbast möjliga sätt så har du kommit FEL!

Jag startade den här hemsidan för att jag har ett enormt intresse för hälsa, och vilka effekter kost och träning har på oss. Jag vet hur svårt det kan vara att pussla ihop vardagen med jobb, familj och liten bebis. Men efter år av kämpande med ”för lite tid” till träning och “orkar inte laga nyttig mat” så har jag lärt mig mycket vad det gäller att få till en grön och skön livsstil med bra mat och enkel träning! Jag har helt enkelt lärt mig att anpassat mig efter de förutsättningar som jag har!

Och nu är jag gravid med bebis nummer 2, vi kallar hen för “Björne”. Jag tänker använda min hemsida till att dokumentera mina graviditetsveckor, hur jag tränar, vad jag äter och hur jag mår i det stora hela. Bebisen är färdig bakad i början på april, så det blir många spännande månader då jag kan dela med mig av hur jag försöker att leva en hållbar och hälsosam livsstil under min andra graviditet!

Så om du vill ha gröna mat tips och sköna träningsråd så har du kommit RÄTT! Jag hoppas jag kan inspirera någon till en hälsosammare livsstil, precis som jag önskar att lära mig av er och få inspiration när min motivation inte är på topp! Kan jag så kan du!

Glöm inte bort att livet handlar om balans och njutning, inte om allt som är ”förbjudet”! Unna dig en härlig smoothie, ett riktigt svettigt träningspass, eller en bit choklad om det är det du behöver! Det är du värd! 

Hoppas du gillar min sida! Du kan även följa mig på instagram, gronochskon, för daglig inspiration! Tagga gärna bilden med #grönochskönmedanna eller #gronochskonmedanna. Hoppas vi ses snart igen!

All träning och kostupplägg sker på eget ansvar, kontakta alltid läkare eller specialist om du har funderingar vad det gäller din hälsa.