Vecka 10, känns som om jag varit gravid längre än så, bara 30 veckor kvar… Vet att många tycker det är mysigt att vara gravida och vill njuta av allt som tillåts som gravid, men jag tycker det är så jävla tråkigt! Är mer än glad över att känna den där känslan av att det här är sista barnet, andra och två räcker! Jag kan säkert njuta mer och uppskatta den “sista” graviditeten om några veckor när illamåendet och tröttheten har lagt sig och när man inte behöver gömma sig från folk längre för det är ok att dom får veta att vi väntar nr 2!

Iallafall, har gått ner några gram sedan förra vecka. Jag mår illa jämt förutom när jag sover och äter, men det kan jag ju inte göra hela dagarna 😫  Men jag klarar av att äta mycket mer varierat än jag gjorde med min första graviditet, försöker att äta mycket frukt och grönt, även om lite kladdkaka slinker ner ibland… Rör på mig varje dag, försöker att köra minst en pw kombinerat med minst två styrkeövningar. Blir inte varje dag men nästan! Man känner redan av hur graviditeten gör en snabbt trött, andfådd och man orkar inte lika många repetitioner som innan graviditeten.

Har fått ont i halsen, så det har bara blivit promenader sedan det slog till i fredags.

Måndag: 3km och 6km pw + 100 höftlyft ( 50 med vänster bed lyft, 50 med höger ben lyft) och 250 heal touch ( ligg på rygg, ben böjda, halv crunch och flytta överkroppen sida till sida)

Tisdag: 30 min yoga, 2 x 3,5km pw

Onsdag: 2 x 4km promenad + 50 armhävningar och 100 höftlyft

Torsdag: 6km pw, ingen styrketräning pga spänningar/ ont/ växtvärk i nedre delen av magen

Fredag: 4km pw, ont i halsen

Lördag: 4km pw, ont i halsen

Söndag: 4km pw, ont i halsen

Leave a Reply